Kundeservice

Blimo Moto SPORT-950 - Azurblå

Enter fullscreen
 • Blimo Moto SPORT-950 - Azurblå
Arrow Right Arrow Left
Ord. pris 20 095,-
17 195,-
 Gratis Hjemmelevering!
OutOfStock
17195
DKK
Blimo Moto SPORT-950 - Azurblå
52113811
52113811
Blimo Moto Sport-950 er en kraftfuld trehjulet el-scooter udstyret med en 950W elektrisk motor, 24V 55Ah batteripakke og et klart digitalt kontrolpanel. Modellen har et komfortabelt komfort sæde med flere justeringsmuligheder. Dette er den modelen for dem, der ønsker et køretøj med høj topfart og god fremkommelighed overalt!Steady, stærk og meget let at køre el-scooter tur for dem, der ønsker en praktisk alternativ til bilen, på cykel eller til fods. Blimo Moto Sport-950 er 100% elektrisk og oplades med den medfølgende oplader via en standard stikkontakt. Motoren og batterierne er vedligeholdelsesfrie - bare belastning, vippe og drev. Motoren og batterierne er vedligeholdelsesfrie - bare oplade, dytte og kør. Perfekt køretøj til at gøre ærinder som dagligvarer. En nat opladning giver op til 50 km* rækkevidde, og at med en kilometertal i elektricitet på mindre end 50 øre/10km! Den kraftfulde 950W motor Moto Sport 950 giver en tophastighed på omkring 20 km / t og en styrke, der kan håndtere det store flertal af skråninger, grusveje og græsplæner. Dette er blandt de hurtigste, som du kan få fra nutidens el-scooter! Det er tilladt at køre, hvor du kan gå, selvfølgelig, på cykelstier. Hvor der er cykel forbud må du stadig køre, men du skal holde gangtempo. Ingen kørekort er påkrævet, hvilket gør det muligt for alle at køre. Hvis du vil køre indendørs, for eksempel i supermarkedet, der er en glat hastighedskontrol, der begrænser både acceleration og tophastighed. Dette betyder, at selvom du tilfældigvis trykker gassen helt i bund, køre køretøjet stadig samme fart. Det er meget nemt at komme i gang og lære at styre køretøjet: gas med den variable Gashåndtag og bremse ved at slippe gashåndtaget. Moto har en automatisk bremse, der aktiverer, når man reducerer gassen, og stopper køretøjet hurtigt, hvis gassen slippes helt. Den automatiske brems fungerer også som parkeringsbremse, når køretøjet står stille. Sammenlignet med mange andre el-scooter giver Blimo Moto mere scooter-lignende indtryk med sin scooter formede skærme og den moderne farvesammensætning. Sport Blimo Moto-950 er udstyret med energibesparende LED-belysning, blinklys, horn og spejle. Sædet kan indstilles i længden, så den passer førere af omkring 150 cm til 195 cm. Sædet har også vinkelbart ryglæn, indstillelige nakkestøtte og foldede armlæn - alt for at justere sædet til den optimal kørestilling. Hurtige fakta:Tophastighed ca. 20 km/t.Tophastighed ved bakning 5 km/t.Rækkevidde op til 50 km*Hjul diameter: 41 cm.Maxlast 150 kg.Belysning foran, bag og blinker.Horn.Mål (L x B) 150 x 69 cm.Vægt ca. 110 kg.Frihøjde undervogn: 15 cm.Frihøjde laveste punkt: 13 cm. * = Anvendes under optimale forhold. Sortimentet påvirkes af flere eksterne faktorer som kørestil, dæktryk, underlag, lufttemperatur, lastvægt osv.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er udgået 
 
 

Blimo Moto Sport-950 er en kraftfuld trehjulet el-scooter udstyret med en 950W elektrisk motor, 24V 55Ah batteripakke og et klart digitalt kontrolpanel. Modellen har et komfortabelt komfort sæde med flere justeringsmuligheder. Dette er den modelen for dem, der ønsker et køretøj med høj topfart og god fremkommelighed overalt!

Steady, stærk og meget let at køre el-scooter tur for dem, der ønsker en praktisk alternativ til bilen, på cykel eller til fods. Blimo Moto Sport-950 er 100% elektrisk og oplades med den medfølgende oplader via en standard stikkontakt. Motoren og batterierne er vedligeholdelsesfrie - bare belastning, vippe og drev. Motoren og batterierne er vedligeholdelsesfrie - bare oplade, dytte og kør. Perfekt køretøj til at gøre ærinder som dagligvarer.

En nat opladning giver op til 50 km* rækkevidde, og at med en kilometertal i elektricitet på mindre end 50 øre/10km! Den kraftfulde 950W motor Moto Sport 950 giver en tophastighed på omkring 20 km / t og en styrke, der kan håndtere det store flertal af skråninger, grusveje og græsplæner. Dette er blandt de hurtigste, som du kan få fra nutidens el-scooter! Det er tilladt at køre, hvor du kan gå, selvfølgelig, på cykelstier. Hvor der er cykel forbud må du stadig køre, men du skal holde gangtempo. Ingen kørekort er påkrævet, hvilket gør det muligt for alle at køre. Hvis du vil køre indendørs, for eksempel i supermarkedet, der er en glat hastighedskontrol, der begrænser både acceleration og tophastighed. Dette betyder, at selvom du tilfældigvis trykker gassen helt i bund, køre køretøjet stadig samme fart.


Det er meget nemt at komme i gang og lære at styre køretøjet: gas med den variable Gashåndtag og bremse ved at slippe gashåndtaget. Moto har en automatisk bremse, der aktiverer, når man reducerer gassen, og stopper køretøjet hurtigt, hvis gassen slippes helt. Den automatiske brems fungerer også som parkeringsbremse, når køretøjet står stille. Sammenlignet med mange andre el-scooter giver Blimo Moto mere scooter-lignende indtryk med sin scooter formede skærme og den moderne farvesammensætning.

Sport Blimo Moto-950 er udstyret med energibesparende LED-belysning, blinklys, horn og spejle. Sædet kan indstilles i længden, så den passer førere af omkring 150 cm til 195 cm. Sædet har også vinkelbart ryglæn, indstillelige nakkestøtte og foldede armlæn - alt for at justere sædet til den optimal kørestilling.

Hurtige fakta:
 • Tophastighed ca. 20 km/t.
 • Tophastighed ved bakning 5 km/t.
 • Rækkevidde op til 50 km*
 • Hjul diameter: 41 cm.
 • Maxlast 150 kg.
 • Belysning foran, bag og blinker.
 • Horn.
 • Mål (L x B) 150 x 69 cm.
 • Vægt ca. 110 kg.
 • Frihøjde undervogn: 15 cm.
 • Frihøjde laveste punkt: 13 cm.

* = Anvendes under optimale forhold. Sortimentet påvirkes af flere eksterne faktorer som kørestil, dæktryk, underlag, lufttemperatur, lastvægt osv.


Käyttöopas (Suomi)

Blimo_Manual_MotoSport_FI.pdf


Error codes for Moto and Motorsport (English)

Felkoder-Blimo-Moto-och-Moto-Sport.pdf

Bakre kofångare - Blimo Moto
Sitsbussning - Gummi
Däck, Blimo Moto Sport, 3,00-10
Komplett framhjul Blimo Moto Sport 16x3,0
Komplett bakhjul Blimo Moto Sport 3.00-10
Controller 120 A, Moto Sport 950
24V Omvandlare - Transformer Blimo Moto
Display till Moto Sport 950
Kabelhärva Moto Sport 950
Gasreglage Moto och Moto Sport 950
Motstånd till gasreglage Moto Sport 950
Potentiometer 20K, fartreglage
Tuta till Blimo Moto
Tändningslås till Moto
Låsningsmekanism till förvaringsfack Blimo Moto - Moto Sport
LED lampa fram, Blimo Moto och Moto Sport
Led blinkerslampa till Blimo Moto - MotoSport - TypA
Blinkersglas till Blimo Moto/Moto Sport - Vänster
Led blinkerslampa till Blimo Moto - MotoSport - TypB
Blinkersglas BAK Blimo Moto/Moto Sport - Vänster MP107
Transaxel 950W CT4-616 till Moto Sport
950W motor CT4-BMT till Moto Sport
Borste till Blimo elmotor 950W
Magnetbroms till 950W motor
Bromsklossar till Blimo Moto Sport 950
Framgafflel PAR till Blimo Moto - Moto Sport 950
Batteri, 12V 55Ah AGM
Laddare 24 V 5 Amp
Laddningsingång Blimo
Gummimatta, Blimo Moto, Moto Sport
Styrlager Moto, Moto Sport
Flasher till Moto-Motosport
Kunne dette også have interesse?
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Puslespilsmåtte 12 stykker 244 x 183 cm
369,-
+45 89 87 30 84
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo