Kundeservice

Blimo T-35 - Bronze

Enter fullscreen
 • Blimo T-35 2020 - BRONS
Arrow Right Arrow Left
Ord. pris 9 995,-
8 995,-
 Gratis Hjemmelevering!
OutOfStock
8995
DKK
Blimo T-35 - Bronze
95213332
95213332
Blimo T-35 er en lille og nem løsning, der er nem at håndtere i trange rum. Modellen er udstyret med større hjul end forgængeren Blimo T-30, hvilket giver bedre tilgængelighed og et bredere udvalg af brugermuligheder. Nem at folde sammen til transport i bagagerummet på en personbil. Batteriet er også let at fjerne, hvis du vil oplade det separat.En el-scooter der er den perfekte mulighed for dig, der ikke kan gå lange afstande eller ønsker et alternativ til din bil/cykel. Vores køretøjer er designet på en måde så de er nemme at håndtere for alle: Når du giver gas, kører køretøjet fremad, og når du slipper gassen, bremser den automatisk. Bremsen fungerer også som parkeringsbremse, når scooteren er parkeret. Blimo T-35 er muligheden for dem, der ønsker en lille og praktisk elscooter. Det smidige format giver en lille drejnings radius, som er en fremragende kombination i trange rum, som f.eks. inde i butikker eller indkøbscentre. På trods af det lille format klarer T-35 sig også godt på grusveje og gode stier. Perfekt til ærinder frem og tilbage til din ven eller aftaler. Modellen kan let foldes uden værktøj, for at transportere den i bagagerummet på din bil. Perfekt til at tage på farten eller hvorfor ikke til indkøbscenteret! T-35 leveres med hæve/sænke sæde, armlæn, kurv, og oplader. Hjul: 3 stk. 23 cm diameterTophastighed: 7 km/tRækkevidde: Op til 30 km*Vægt: 19 kg (eksklusive batterier og sæde)Vægt: 45 kg (inklusive batterier og sæde)Mål(LxB): 107 x 48 cmSammenfoldelig (højde): 45 cmAfstand fra sæde til fodplade: 30-38 cmAfstand fra sæde til jorden (for at komme ud fra siden): 45-53 cmKlarer op til 10 graders hældningMaks belastning: 100 kgBatteri: 2 stk. 12V 22Ah (528Wh) blyakkumulatorerFrihøjde undervogn: 7 cmFrihøjde laveste punkt: 4cm * = Anvendes under optimale forhold. Rækkevidden påvirkes af flere eksterne faktorer såsom kørestil, dæktryk, køreoverflade, lufttemperatur, lastvægt osv.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er udgået 
 
 

Blimo T-35 er en lille og nem løsning, der er nem at håndtere i trange rum.

Modellen er udstyret med større hjul end forgængeren Blimo T-30, hvilket giver bedre tilgængelighed og et bredere udvalg af brugermuligheder. Nem at folde sammen til transport i bagagerummet på en personbil. Batteriet er også let at fjerne, hvis du vil oplade det separat.

En el-scooter der er den perfekte mulighed for dig, der ikke kan gå lange afstande eller ønsker et alternativ til din bil/cykel. Vores køretøjer er designet på en måde så de er nemme at håndtere for alle: Når du giver gas, kører køretøjet fremad, og når du slipper gassen, bremser den automatisk. Bremsen fungerer også som parkeringsbremse, når scooteren er parkeret.

Blimo T-35 er muligheden for dem, der ønsker en lille og praktisk elscooter. Det smidige format giver en lille drejnings radius, som er en fremragende kombination i trange rum, som f.eks. inde i butikker eller indkøbscentre. På trods af det lille format klarer T-35 sig også godt på grusveje og gode stier. Perfekt til ærinder frem og tilbage til din ven eller aftaler. Modellen kan let foldes uden værktøj, for at transportere den i bagagerummet på din bil. Perfekt til at tage på farten eller hvorfor ikke til indkøbscenteret!

T-35 leveres med hæve/sænke sæde, armlæn, kurv, og oplader.

 • Hjul: 3 stk. 23 cm diameter
 • Tophastighed: 7 km/t
 • Rækkevidde: Op til 30 km*
 • Vægt: 19 kg (eksklusive batterier og sæde)
 • Vægt: 45 kg (inklusive batterier og sæde)
 • Mål(LxB): 107 x 48 cm
 • Sammenfoldelig (højde): 45 cm
 • Afstand fra sæde til fodplade: 30-38 cm
 • Afstand fra sæde til jorden (for at komme ud fra siden): 45-53 cm
 • Klarer op til 10 graders hældning
 • Maks belastning: 100 kg
 • Batteri: 2 stk. 12V 22Ah (528Wh) blyakkumulatorer
 • Frihøjde undervogn: 7 cm
 • Frihøjde laveste punkt: 4cm

* = Anvendes under optimale forhold. Rækkevidden påvirkes af flere eksterne faktorer såsom kørestil, dæktryk, køreoverflade, lufttemperatur, lastvægt osv.


Manual (Svenska)

Blimo_Manual_35.pdf

Kunne dette også have interesse?
+45 89 87 30 84
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo