Kundeservice

Trehjulet scooter Trigger, 500W - Hvid

- Nu også med bakgear!

Enter fullscreen
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
4 995,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 
Se vores youtube video!

ProduktbeskrivelseElscooter Trigger är en trehjulig elscooter med stark motor och löstagbar sadel.


Elscooteren Trigger er en trehjulet elscooter med en stærk motor og en aftagelig sadel.


Smidig trehjulet scooter med en stærk og vedligeholdelsesfri børsteløs navmotor med 500W effekt og aftagelig sadel.


Den børsteløse motor har en højere effektivitet i sammenligning med "normale" elmotorer, hvilket resulterer i en længere rækkevidde og mere kraft. Drives med en kraftfuld 48V "Heavy-duty" batteripakke og har en topfart på ca.: 25-30 km/t (kan fartbegrænses til 15 km/t) med en rækkevidde på op til 25-30 km. Leveres med aftagelig sadel, forlygte og oplader. Både styr og sadel kan indstilles i højden.


Triggeren er lige så underholdende at køre på som et hobbykøretøj som den er praktisk at anvende for transport og som hjælpemiddel. Man kan enten køre på scooteren oprejst eller med den inkluderet sadel. Hvis du vælger at køre stående, kan du nemt tage hele sadelstangen af så den ikke er i vejen.


Konstruktionen er meget solid og stabil med materiale i stål og aluminium. Selv høje personer kan bruge Triggeren, da styret kan indstilles i højden. Hvis du ønsker at tage scooteren med i bagagerummet på din bil, findes der en hurtigfoldningen for sadelstangen samt en smart sammenfoldningsfunktion for styret så man sparer plads.


På styret er der en kraftig diodelygte med indbygget startlås, batteriindikator samt informationsdioder. Bagtil er der også en diodelygte med bremselysfunktion. Styret kan indstilles i højden og kan med hurtigfoldningen foldes sammen for nemmer at få plads i f.eks. bagagerummet på en personbil.


Den højeffektive børsteløse navmotor har en konstant effekt på 500W hvilket gør den super stærk. Selv stejlere bakker kan klares med en voksen passagerer og acceleration og topfart på op til 30 km/t er mere end rigeligt. Hvis du ønsker at køre med en roligere fart, findes der en hastighedskontrol som reducerer topfarten til ca.: 15 km/t og giver en roligere acceleration. Triggeren drives med fire kraftfulde 12V "Heavy-duty" blyakkumulatorer som er seriebundne til 48V. Batterierne er forseglet og vedligeholdelsesfrie, opladningen foretages med en almindelig stikkontakt med inkluderet oplader.


Leveres med aftagelige sadel, for- og baglygte, værktøjssæt samt oplader.

BEMÆRK: Lovgivning omkring elscootere er at maksimal topfart på offentlig vej er 20 km/t, samt at maksimal motoreffekt er 250W. Eftersom denne scootere er både hurtigere og stærkere, så er den ikke lovlig på offentlig vej.


FAKTA: • Topfart ca: 25-30 km/t

 • Rækkevidde op til 25-30 km

 • 500W højeffektiv børsteløs navmotor

 • Batterikapacitet: 576Wh (48V 12Ah Heavy-Duty)

 • Håndbremse

 • Gashåndtag

 • Dimension fordæk: 16x 2,50 (64-305)

 • Dimension bagdæk: 2,80/2,50-4

 • Vægt ca.: 35 kg

 • Mål (LxBxH): 102*64*110 cm

 • Siddehøjde fra ståplade til sadel: 49 cm - 60 cm

 • Maksimal belastning: 110 kg
BØRSTELØS KONTRA BØRSTEMOTOR:
Når man taler om elmotorer findes der hovedsageligt to forskellige teknologier: børstemotorer samt børsteløse motorer. Børstemotorer har eksisteret længst og ses oftest på lidt billigere produkter med elmotorer. Børsteløse motorer er en nyere og bedre teknologi med flere fordele:


+ Højere effektivitet (mindre spild i form af f.eks. varme)
+ Højere drejemoment (250W børsteløs opleves stærkere end 250W børstemotor)
+ Mindre vedligeholdelse (ingen børster skal udskiftes over tid)
+ Roligere drift


Ulempen ved en børsteløs motor er at konstruktionen, og dermed motoren er dyrere end en børstemotor.


NAVMOTORER:
Visse eldrevne køretøjer har de såkaldte navmotorer, hvilket betyder at elmotoren er integreret i hjulnavet. Fordelen ved dette er at man slipper for at have en kæde eller drivrem mellem motor og drivhjul, og slipper derfor for at spænde, smøre og vedligeholde kæde/rem. Der er desuden ikke noget kædesnusk hvis man ønsker at tage produktet med sig i f.eks. bagagerummet på bilen. Alle navmotorer hos rull.dk har en børsteløs model. Samlet betyder dette at produkter med navmotorer kræver minimal vedligeholdelse og har en høj drift sikkerhed!


BATTERIER:
I eldrevne køretøjer findes der normalt batterityper som blyakkumulator eller litium.


Blyakkumulatorer har normalt en spænding på 12 Volt, og produkter med højere drift spænding er derfor seriebundet blyakkumulatorer (f.eks. 3 stk. 12V for at opnå en spænding på 36V). Blyakkumulatorer er relative billige og virker godt når de anvendes korrekt. Et produkt med blyakkumulatorer skal helst oplades efter hver anvendelse, selv om batteriet ikke er helt afladet. Tvært imod er det direkte skadeligt for batterier at blive afladet fuldstændigt for strøm. Ved langtidsopbevaring har blyakkumulatorer bedst af være 100% opladet. Hvis du ikke skal bruge produktet i en længere periode, anbefaler vi at opladet den mindst en gang om måneden for at holde batterierne friske.


Litiumbatterier har flere fordele i sammenligning med blyakkumulatorer:


+ De har ca.: 2-3 gange længere levetid.
+ De vejer kun ca.: 1/3 i sammenligning med blybatterier.
+ De er mindre følsomme over for dårlig behandling.


Litiumbatterier kan også oplades efter hver anvendelse og bør aldrig aflades helt. Litiumbatterier har dog en indbygget beskyttelse så en afladning normalt ikke beskadiger cellerne. Ved langtidsopbevaring anbefales det at oplade litiumbatterierne ca.: en gang om måneden.


Alle batterier mister kapacitet med alderen samt anvendelse. Man beregner et batteris levetid i opladningscyklusser. En opladningscyklus er når batteriet oplades fra tomt til fuldt. Hvis man oplader et halvfuldt batteri, forbruges der således 0,5 opladningscyklus. Blybatterier klarer normalt ca.: 2-300 opladningscyklusser, mens litiumbatterier klarer 5-700+ opladningscyklusser. Det er derfor en god ide at have et litiumbatteri i et produkt som bruges meget, mens det ikke er så vigtigt hvis produktet anvendes mere sjældent.
Andre har også set på:
Trehjulig scooter Trigger, 500W - Svart
Trehjulet scooter Trigger, 500W - Sort
4995,-
Golfscooter Blimo Caddie - Brons
Golfscooter Blimo Caddie - Bronze
13495,-
Rollator Blimo Deluxe V2 VINRÖD - Aluminium
Rollator Blimo Deluxe V2 - Aluminium
1195,-
Trehjulig scooter Trigger, 500W - Svart
Trehjulet scooter Trigger, 500W - Sort
4995,-
Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
Trehjulet scooter Trigger, 500W - Hvid
4995,-
Elrullstol BLIMO Elite XL
Elkørestol BLIMO Elite XL
19995,-
2st Kryckor
2 stk. Krykker
249,-
Blimo X-100 - RÖD
Blimo X-100
19995,-
Dette kunne også have interesse
Ventilförlängare
Ventilforlængere
49,-
ABUS Kättinglås 8900 85
ABUS kædelås 8900 85
595,-