Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 3.000 kr.

Blimo Moto Sport-950

16.999 ,-

inkl. moms

19.999 ,-

På lager

  • Du sparer3.000 kr.
  • Kraftfuld trehjulet promenadescooter
  • Behageligt komfortsæde
  • Blandt de hurtigste promenadescootere på markedet

Produktbeskrivelse

Blimo Moto Sport-950 er en kraftfuld trehjulet elscooter udstyret med en 950 W elektrisk motor, 24 V 55 Ah batteripakke og et klart, digitalt betjeningspanel.

Modellen har et behageligt sæde med flere justeringsmuligheder. Dette er modellen for dem, der ønsker et køretøj med høj topfart og god fremkommelighed overalt!

Stabil ogkraftfuld elscooter, der er nem at køre for dem, der ønsker et praktisk alternativ til transport med bil, cykel eller gåben. Blimo Moto Sport-950 er 100 % elektrisk og oplades med den inkluderede oplader via en standard stikkontakt. Motoren og batterierne er vedligeholdelsesfrie ? bare oplad, dyt, og kør. Perfekt køretøj til småærinder som f.eks. indkøb af dagligvarer.

En nats opladning giver op til 50 km** rækkevidde og et kilometertal i elektricitet på mindre end 50 øre/10 km! Den kraftfulde 950 W motor Moto Sport 950 giver en tophastighed på omkring 20 km/t og en ydeevne, der kan håndtere de fleste store bakker, grusveje og græsplæner. Den er blandt de hurtigste moderne elscootere*! Det er tilladt at køre, hvor du kan gå, og selvfølgelig også på cykelstier. Hvor der er cykelforbud, må du stadig køre, men du skal holde gangtempo. Intet kørekort påkrævet, hvilket gør det muligt for alle at køre på den. Hvis du vil køre indendørs, for eksempel i supermarkedet, er der en smart hastighedskontrol, der begrænser både acceleration og tophastighed. Det betyder, at selvom du tilfældigvis trykker gassen helt i bund, kører køretøjet stadig med samme fart.

Det er meget nemt at komme igang og lære at styre køretøjet: styr gassen med det trinløse gashåndtag, og brems ved at slippe gashåndtaget. Moto har en automatisk bremse, der aktiveres, når man reducerer gassen, og stopper køretøjet hurtigt, hvis gashåndtaget slippes helt. Den automatiske bremse fungerer også som parkeringsbremse, når køretøjet holder stille. Sammenlignet med mange andre elscootere giver Blimo Moto et mere scooterlignende indtryk med sine scooterformede skærme og den moderne farvesammensætning.

Blimo Moto Sport-950 er udstyret med energibesparende LED-belysning, blinklys, horn og spejle. Sædet kan indstilles i længden, så det passer til førere på omkring 150 cm til 195 cm. Sædet har også vipbart ryglæn, indstillelig nakkestøtte og foldede armlæn ? alt for at justere sædet til den optimale kørestilling.

* Bemærk at den maksimale tilladte fart for denne type af køretøj er 15 km/t. Denne model køre hurtigere end det, 20 km/t men kan blive blokeret af os hos Blimo inden levering hvis det ønskes. Giv os gerne besked ved bestilling hvis du ønsker det.

** Anvendes under optimale forhold. Rækkevidde påvirkes af flere eksterne faktorer som kørestil, dæktryk, underlag, lufttemperatur, lastvægt osv.

Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.

Specifikationer

Reservedeler

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL