Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 1.500 kr.

Recliner lyftfåtölj - Blidö

4.499 ,-

inkl. moms

5.999 ,-

På lager

  • Du sparer1.500 kr.
  • Massage funktion
  • Justerbart ryglæn og fodstøtte
  • Fjernbetjening medfølger

Produktbeskrivelse

Blidö løftestolen er en højkvalitets hvilestol med vibrationsmassage og justerbar ryg- og fodstøtte. Du styrer disse funktioner nemt med den medfølgende fjernbetjening.

Højkvalitets hvilestole med vibrationsmassage er ergonomisk designet og designet til at passe ind i ethvert rum i hjemmet. Blimo Blidö har dobbelte elektriske servomotorer, hvilket betyder, at du kan justere ryglæn og fodstøtte individuelt. Der medfølger en brugervenlig fjernbetjening, hvor du blandt andet kan justere lænestolens varme- og vibrationsmassagefunktion.

Blimo Blidö fås i to farver; grå og sort og har vandafvisende tekstil, som gør det nemt at holde lænestolen ren. Lænestolen er polstret med skumgummi, som giver god støtte og garanterer, at lænestolen bevarer sin gode pasform.

Lænestolen har en såkaldt ståhjælp og ryglænet kan foldes ned til 135 grader. Dette gør den behagelig at læne sig tilbage i og nem at komme ud af - den perfekte kombination. Brugervejledning medfølger.

Mål (længde x højde x bredde): 93 cm x 98 cm x 84 cm

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL