Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 4.000 kr.

Evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dame

12.999 ,-

inkl. moms

16.999 ,-

På lager

  • Du sparer4.000 kr.
  • Høj vurdering i flere elcykeltests
  • Stærk elcykel med krankmotor
  • Komponenter af høj kvalitet
  • Perfekt pendlercykel

Produktbeskrivelse

Kraftfuld elcykel med midtermotor, der er blevet kåret som den bedste unisex/dame-model blandt 25 andre testede elcykler i Aftonbladets store elcykeltest – nu med opdateret design!

Med ni gear og en yderst effektiv centermonteret motor er Evobike SPORT-9 Mid-Drive perfekt som pendlercykel.

Design

Evobike SPORT-9 Mid-Drive er en sporty elcykel i trekking-model. I det opdaterede design er litiumbatteriet integreret i stellet, hvilket giver en solid og fleksibel følelse kombineret med et moderne og stilfuldt design.

2023-modellen har en opdateret OLED-skærm, der er endnu mindre og mere smidig, uden at det påvirker de oplysninger, den viser. Det passer perfekt ind i styret og minimerer risikoen for stødskader. Desuden er der mere plads til at fastgøre cykelkurve og lignende til styret.

Ydelse og anvendelse

Kørestillingen kan ændres fra sporty til mere oprejst takket være styret, som kan justeres både i højde og vinkel. Styret har også et stilfuldt baggrundsbelyst OLED-display, som du kan bruge til at indstille mængden af motorassistance i fem niveauer. Her vises også oplysninger om batteriets status, hastighed, gennemsnitlig hastighed, tophastighed og distance. Du justerer cyklens lys foran og bagpå via OLED-displayet.

Evobike SPORT-9 Mid-Drive har et ni-trins gearsystem fra det anerkendte Shimano og har et eksternt gearsystem, som giver lav rullemodstand og et bredt gearområde. Som med alle andre udvendige gearsystemer skifter du gear, mens du træder i pedalerne. Bremsesystemet består af effektive hydrauliske skivebremser på både for- og baghjul. Dette giver en god bremseeffekt i alle gear.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at cykle, og hvilket understøttelsesniveau du har valgt. For at give et omtrentligt billede plejer vi at angive en rækkevidde på ca. 45-75 km for det lille batteri og 55-85 km for det store batteri pr. opladning.

 

 

Motor og batteri

Evobike SPORT-9 Mid-Drive er udstyret med en effektiv mittmotor  fra kvalitetsmærket Ananda. Motoren har 250 V effekt og starter automatisk, når du begynder at træde i pedalerne.

Litiumbatteriet har en kapacitet på 432 Wh eller 504 Wh. Det kan sagtens lade sig gøre at oplade batteriet, mens det sidder på cyklen, men det kan også tages ud og oplades et andet sted. Sport-9 Mid-Drive leveres nu med en endnu kraftigere 3A-oplader, så batteriet kan oplades op til 50 % hurtigere end tidligere.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL