Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 1.000 kr.

Blimo X-40

8.999 ,-

inkl. moms

9.999 ,-

På lager

  • Du sparer1.000 kr.
  • Litiumbatteri

Produktbeskrivelse

Lille og fleksibel firehjulet promenadscooter med Lithium batteri og kraftige dæk, der egner sig godt til at udføre ærinder i lokalområdet.
 
Det kompakte format gør den brugervenlig selv på trange steder som indkøbscentre eller butikker. Batteripakken er også nem at fjerne, hvis du ønsker at oplade den separat.
 
Det fleksible format giver en lille venderadius, som igen gør X-40 nem at håndtere på trange steder. Modellen er unægteligt et rigtig fint hjælpemiddel til dig, der vil udføre ærinder, f.eks. gå på indkøb. Med en bredde på kun 48 cm og en venderadius på under en meter er det ikke noget problem at køre helt ind i købmanden og læsse dagligvarer direkte i kurven.
 
Motorkraften på X-40 er 250W og giver en tophastighed på 7-8 km/t, hvilket modsvarer rask gang. Batteripakken består af et Lithium batteri på 480Wh (24V 20Ah) som giver en rækkevidde på op til 15-25 km. Både motor og batteripakke er fuldstændig vedligeholdelsesfri, bare oplad i en almindelig stikkontakt og kør!
 
Batteripakken, der kun vejer 4,3 kg, er aftagelig, hvis du foretrækker at efterlade køretøjet udendørs og oplade batterierne indendørs.
 
*= Gælder under optimale forhold. Rækkevidden påvirkes af flere eksterne faktorer som kørestil, dæktryk, køreflade, lufttemperatur, lastvægt mv.
 
Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.
 

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL