Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Cycplus A12 Bærbar luftkompressor

499 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

Cycplus A12 150psi bærbar luftkompressor er den perfekte løsning til at holde dine dæk i optimal stand, uanset om det er til el-cykler, biler, elektriske biler til børn, motorcykler eller elektriske løbehjul. Udstyret med en slange, der er direkte tilsluttet for hurtig og nem brug, tilbyder denne kompressor alsidighed til at pumpe op til det ønskede tryk ved blot at vælge fra dens 4 forskellige enhedsværdier (PSI, BAR, KPA, kg/cm). Dens kraftfulde elmotor giver et maksimalt tryk på 10,3 BAR, hvilket sikrer optimal ydeevne ved hver brug.

Designet til at klare selv de mest krævende forhold har Cycplus A12 en robust ABS-kasse, der beskytter kompressoren mod potentielle skader fra fald eller stød. Dets integrerede lithiumbatteri sikrer langvarig brug og sikkerhed med beskyttelse mod overbelastning, overdreven afladning, kortslutning og temperaturkontrol. Derudover gør dens minimale vægt det let at transportere, så du kan tage den med på alle dine udflugter uden besvær.

Ikke kun er den en effektiv pumpe, men den tilbyder også en nødbelysningsfunktion takket være dens integrerede LED-lys, der giver dig ro i situationer med lav synlighed. Med Cycplus A12 får du en pålidelig og alsidig luftkompressor, der tilpasser sig dine behov når som helst, hvor som helst.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL