Kundeservice

Om osBlimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Sveriges største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elbiler.

Hos Blimo finder du flere typer elektriske køretøjer, der letter hverdagen, lige fra elektriske løbehjul i forskellige formater til trehjulede cykler.

Du er velkommen til at kontakte os for gratis personlig rådgivning, så hjælper vi dig med at vælge det køretøj, der passer bedst til dine behov.

Tag det første skridt mod en mere aktiv og mobil hverdag! Bestil vores katalog, så kan du i fred og ro få et overblik over Blimos brede sortiment.
Bestil vores katalog her!

Blimo.dk er en del af Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsvirksomhed med hovedfokus inden for lette elektriske køretøjer til øget mobilitet og frihed.

Vi driver en række egenudviklede onlinebutikker i Norden, hvor vi sælger vores egne mærker. Siden starten i 2007 har vi leveret elkøretøjer til over 200.000 tilfredse kunder i Norden. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Sverige, lige uden for Stockholm, hvor vi i øjeblikket er ca. 35 ansatte.