Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Om os - Blimo.dk

Blimo blev startet i 2006 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Hos Blimo finder du flere typer elektriske køretøjer, der letter hverdagen, lige fra elektriske løbehjul i forskellige formater til trehjulede cykler.

Du er velkommen til at kontakte os for gratis personlig rådgivning, så hjælper vi dig med at vælge det køretøj, der passer bedst til dine behov.

Blimo.dk er en del af Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsvirksomhed med hovedfokus inden for lette elektriske køretøjer til øget mobilitet og frihed.

Vi driver en række egenudviklede onlinebutikker i Norden, hvor vi sælger vores egne mærker. Siden starten i 2006 har vi leveret elkøretøjer til over 200.000 tilfredse kunder i Norden. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Sverige, lige uden for Stockholm, hvor vi i øjeblikket er ca. 35 ansatte.

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL