Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 2.000 kr.

Blimo X-50 II

13.999 ,-

inkl. moms

15.999 ,-

På lager

  • Du sparer2.000 kr.
  • Firehjulet mellemstor promenadescooter
  • Gør fremskridt på de fleste overflader
  • Kan tilpasses kørestilling

Produktbeskrivelse

Blimo X-50 II er en helt ny opdateret version af vores populære Blimo X-50. Nu med integrerede kofangere, digitalt display og opdateret motor.

Integrerede kofangere bidrager til et endnu mere fleksibelt format, da scooterens ydermål bliver mindre, men med plads til føreren bibeholdt.

Modellen er udstyret med fire affjedrede, luftfyldte hjul (diameter 26 cm), der bevæger sig godt selv på bakkede overflader. Jordveje, græsplæner og de fleste stier er derfor ikke noget problem for dem, der trives på asfaltveje. Det mellemstore format på X-50 II er lige så velegnet til den lange gåtur, som det er til købmanden eller indkøbscentret.

Blimo X-50 II har en stærk 450W elmotor, der drives af to kraftige serieforbundne 12V batterier. Dette giver masser af kræfter til al normal brug og langt de fleste pister tackles uden problemer. X-50 II har en tophastighed på omkring 10 km/t, hvilket svarer til et roligt joggingtempo.

Både motor og batteripakke er fuldstændig vedligeholdelsesfri, bare oplad i en almindelig stikkontakt og kør! Batterierne oplades bedst efter hver brug, så du ikke skal bekymre dig om at tømme dem, før de genoplades.

Med en X-50 II er det nemt at tilpasse kørestillingen til hver mands behov. Styret kan vinkles mod sædet, og selve sædet kan justeres i højde, længde og vinkel på ryglænet. For at gøre det nemmere at komme ind og ud af sædet, kan du slå armlænene op og dreje sædet 90 grader til siden. Alt i alt er der alle de justeringsmuligheder, du kan ønske dig!

Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.

Specifikationer

Reservedeler

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL