Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 5.000 kr.

Champion 57

39.999 ,-

inkl. moms

44.999 ,-

På lager

  • Du sparer5.000 kr.
  • Unik vintage design
  • Parkeringssensor
  • Kraftfull 1400W motor

Produktbeskrivelse

Kraftig firehjulet gå-scooter med hele 1400W motor og en rækkevidde på op til 75 km! Her går tankerne til veteranbiler og stilrene detaljer som lastsenge med træ, kromdetaljer, retrostil på dækkene m.m. Men med moderne teknologi!

Udover retro-looket har løbehjulet en meget velafbalanceret kombination mellem kraft og smidighed. Modellen har en kraftig 1400W elmotor, der giver en imponerende rækkevidde på hele 75 km. Modellen har en tophastighed på 15 km/t, hvilket betyder, at selv lange ture kan gennemføres på et snuptag!

At køre en Champion 57 er let: Accelerér ved at trykke på højre gashåndtag og bremse ved at slippe den. Når køretøjet er standset, aktiveres en automatisk parkeringsbremse. For at bakke gør du det samme med venstre håndtag, her har du også parkeringssensoren til at hjælpe.

Modellen har et praktisk og pædagogisk designet digitalt kontrolpanel, hvor føreren nemt kan se den resterende batterikapacitet, hastighed, ur mm. Her er der mulighed for hurtigt at reducere motorkraften for mere støjsvag fremdrift i trange omgivelser. Betjeningselementer er også tilgængelige til belysning og blinklys, som alle består af LED-lamper med meget lav effekt.


Sædet er en rigtig komfortmodel, hvor du har en god siddeflade, højt ryglæn med nakkestøtte og justerbare og foldbare armlæn. Sædet kan også drejes 180 grader, så du nemt kan komme ind og ud.

*= Gælder under optimale forhold. Rækkevidden påvirkes af flere eksterne faktorer som kørestil, dæktryk, køreflade, lufttemperatur, lastvægt mv.

Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL