Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Foldbare Elcykler

Følelsen af en stor elcykel! Evobike Travel er en foldbar cykel med en hjuldiameter på 20 tum. Modellen er rigtig let at cykle på og minder meget om at cykle på en cykel med større dæk, det tager ikke lang tid før at man har glemt at man sidder på en foldbar elcykel.

1 Produkter

Spar 3.000 kr.
Evobike Travel - Sammenklappelig

Evobike Travel - Sammenklappelig

Topplacering i flere test af elcykler! Evobike Travel er en praktisk sammenklapp...

På lager

14.499 ,-
11.499 ,-
inkl. moms

Sammenklappelig elcykel

Alt om sammenklappelige elcykler

Forestil dig friheden med en elcykel, som du også kan klappes sammen! Med en sammenklappelig elcykel får du alle de gode ting fra en almindelig elcykel, plus at den nemt kan gøres mindre for at passe i bilen, spare plads derhjemme, eller nemt tages med på toget. Og ja, den passer også under skrivebordet!

Tag med overalt

Disse elcykler er et es i ærmet, når det kommer til at spare plads. Med et par enkle træk forvandles de fra din trofaste følgesvend på vejen til en lille pakke, som du uden besvær tager med dig på bussen, toget eller gemmer væk i bilen eller kontoret.

Smart opbevaring

Takket være, at de bliver så kompakte, når de er klappet sammen, er de perfekte for dig med begrænset plads. Uanset om du bor småt eller ønsker at maksimere kontorpladsen, så er en sammenklappelig elcykel løsningen.

Fleksibel kørsel

Vælg selv, hvordan du vil cykle: med muskelkraft, lidt elektrisk hjælp, eller en blanding af begge. Det er det perfekte valg for både træning og de dage, du bare vil cruise afsted uden at svede.

Topkvalitet i hver del

Vores sammenklappelige elcykler er ikke kun smarte i deres design, de er også fyldt med kvalitet. Med et 36V lithiumbatteri, der smelter perfekt ind i designet, bliver cyklen ikke bare stilfuld men også stabil. Modellen Evobike Travel kommer med topkomponenter, hvor vi specielt har udvalgt en motor fra Bafang og batterier fra Samsung, så du kan stole på din cykel år efter år.

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL