Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 3.000 kr.

Evobike SPORT-8 - Herre

10.999 ,-

inkl. moms

13.999 ,-

Tilbage på lager 2024-07-18

  • Du sparer3.000 kr.
  • Gentagen høj score i Aftonbladets årlige elcykeltest
  • Sporty elcykel i Trekking-model
  • Perfekt pendlercykel

Produktbeskrivelse

En opdateret version af vores testvindende topsælger! Med et integreret batteri og en endnu kraftigere oplader, der giver op til 50 % hurtigere opladning, er Sport-8 bedre end nogensinde før!


Vinder af Pricerunners store elcykeltest 2022! Med den højeste bedømmelse af alle testede elcykler blev Evobike Sport-8 kåret som den bedste elcykel på markedet i Pricerunners uafhængige elcykeltest. Med otte gear og en kraftig navmotor i baghjulet er Evobike SPORT-8 250W en af vores mest solgte cykler – og det med rette!

Design

Evobike SPORT-8 er en sporty elcykel i trekkingmodel, som er perfekt som pendlercykel. En vridsikker aluminiumsramme og et litiumbatteri integreret i stellet gør, at cyklen føles meget stabil og fleksibel. 2023-modellen har en opdateret OLED-skærm, der er endnu mindre og mere smidig, uden at det påvirker de oplysninger, den viser. Det passer perfekt ind i styret og minimerer risikoen for stødskader. Desuden er der mere plads til at fastgøre cykelkurve og lignende til styret.

Ydelse og anvendelse

Kørestillingen kan ændres fra en sportslig indstilling til mere opret ved hjælp af styrstammen, hvor man kan justere både højde og vinkel. På styret er der et desuden et smart, baggrundsbelyst OLED-display, som du skal bruge for at indstille, hvor meget motoren skal hjælpe til på de fem niveauer. Her vises også oplysninger om batteriets status, hastighed, gennemsnitlig hastighed, tophastighed og distance. Du justerer cyklens lys foran og bagpå via OLED-displayet.

Batteriet er integreret i stellet, hvilket giver en mere responsiv og sporty kørefornemmelse og et slankt design. Dette gør også, at bagagebæreren kan frigøres helt, f.eks. til montering af en barnestol.

Evobike SPORT-8 har et gearsystem med otte trin fra det anerkendte Shimano og er udstyret med et overflademonteret gearsystem, som giver lav rullemodstand og et bredt gearområde. Som med alle andre udvendige gearsystemer skifter du gear, mens du træder i pedalerne. Bremsesystemet består af effektive hydrauliske skivebremser på både for- og baghjul. Dette giver en god bremseeffekt i alle gear.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at cykle, og hvilket understøttelsesniveau du har valgt. For at give en vejledende idé plejer vi at angive rækkevidden til ca.: 45-75 eller 55-85 km pr. opladning.

 

 

Motor og batteri

Evobike SPORT-8 har en effektiv navmotor i baghjulet med en effekt på 250 W fra kvalitetsmærket Ananda. 

Lithiumbatteriet har en kapacitet på 432 Wh eller 504 Wh. Det kan sagtens lade sig gøre at oplade batteriet, mens det sidder på cyklen, men det kan også tages ud og oplades et andet sted.

Sport-8 leveres nu med en endnu kraftigere 3A-oplader, så batteriet kan oplades op til 50 % hurtigere end før.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL