Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

FAQ Før købet

Er Blimos scootere lovlige? Behøvs kørekort?

Alle vores scooters er lovlige og kører under de samme krav som en almindelig cykel. Det betyder, at vores scootere må have en maksimal hastighed på 15 km/t og skal være beregnet til personer med fysiske handicap.

Kan jeg afhente min ordre direkte fra dit lager?

Du kan komme og afhente ordren hos os på vores lager. Giv besked til vores kundeservice på telefon, så snart du afgiver en ordre, så lageret ikke når at sende ordren.

Har jeg ret til at fortryde?

Ja, du kan fortryde dit køb i henhold til fortrydelsesretten. Vi har også vores "Prøv i 30 dage" tilbud som gør det muligt at teste produktet derhjemme i 30 dage.

Hvordan kan jeg returnere mit produkt?

Ønsker du at fortryde dit køb, så kontakt os via e-mail, så bestiller vi en afhentning af din vare. Produktet skal skilles ad, tørres af og pakkes i sin originale emballage. Der må ikke være brugsspor på din vare, og du som kunde betaler for returfragten tilbage til os.

Hvor lang er leveringstiden?

Forudsat at produktet er på lager, er vores leveringstid cirka to til fire hverdage.

Kan man låne et produkt?

Vi har desværre ingen låneprodukter, men tilbyder altid muligheden for at prøve en Blimo derhjemme i 30 dage.

Kan jeg delbetale mit køb?

Klarna tilbyder desværre ikke i øjeblikket delbetaling i Danmark. Du kan dog vælge at udskyde din betaling i 30 dage helt rentefrit. Prøv varerne først, betal senere.

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL