Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 1.500 kr.

Recliner lyftfåtölj - Gräskö

4.999 ,-

inkl. moms

6.499 ,-

På lager

  • Du sparer1.500 kr.
  • Prøv hjemme i 30 dage
  • Gratis fra ved køb over 1.000kr
  • Hurtig levering

Produktbeskrivelse

Vores højkvalitets recliner lænestol med vibrationsmassagefunktion er ergonomisk udformet og designet til at passe ind i alle hjemmets rum. Blimo Gräskö har dobbelte elektriske servomotorer, hvilket gør at du kan justere ryglænet og fodstøtten individuelt. En let-anvendelig fjernbetjening følger med hvor du blandt andet kan justere lænestolens varme og massagefunktion.

 

Blimo Gräskö findes i to farver; grå og rød og har vandafvisende tekstil, hvilket gør det nemt at holde lænestolen ren. Lænestolen er polstret med skumgummi som giver god beskyttelse og sikrer at lænestolen beholder sin gode pasform.

 

Lænestolen har såkaldt lodret hjælp, og ryglænet kan sænkes til 135 grader. Det gør den behagelig at læne sig tilbage i samt nem at rette op ? den perfekte kombination. Brugermanual følger med.

 

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL