Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Basky Korg

749 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

En fleksibel og cykelkurv med flot design, som du nemt kan fastgøre til din cykel (for eller bag) takket være et unikt kliksystem. Basky er lavet af genbrugsplast og giver dig mulighed for nemt at tage alle dine ting med dig fra cyklen ind i butikken og hjem med god samvittighed. 

Med cykelkurven følger en adapter, som du nemt kan sætte fast på f.eks. cyklens bagagebærer. Takket være den patenterede adapter kan du nemt klikke Basky på og lige så nemt klikke den ud af adapteren. Det betyder, at cykelkurvens anvendelsesområde udvides, og at den kan bruges til meget mere end blot en traditionel cykelkurv. Derudover medfølger en lille nøgle, der gør, at Basky ikke kan fjernes fra adapteren uden først at blive låst op – perfekt som beskyttelse mod langfingrede typer.

Basky har masser af opbevaringsplads; en kapacitet på 34,4 liter.

Målene er 41 x 35 x 24 cm (LxBxH).

Bemærk! Dette passer ikke til den forreste bagagebærer på Evobike Classic.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL