Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 4.000 kr.

Elrullstol BLIMO Elite XL V2

13.999 ,-

inkl. moms

17.999 ,-

På lager

  • Du sparer4.000 kr.
  • Let og foldbar
  • Lov til at tage med på flyveturen
  • Størrere baghjul for at øge fremkomligheden

Produktbeskrivelse

Let, foldbar og lov til at tage med på flyveturen. Vores el-kørestol Elite XL er udstyret med lidt størrere baghjul for at øge fremkomligheden om du f.eks. kører på ujævn underlag eller kuperet terræn.

Kørestolen styres med et joystick på det ene armlæn og kan nemt manøvres både ude- og indenfor. Joysticket kan monteres på både højre- og venstre side alt efter dit behov. Joysticket er i dag udstyret med et LCD-display hvor du bl.a. kan se batteristatus og effektniveau.

For at gøre det smidigt at komme ind og ud af kørestolen er både armlæn og fodstøtte foldba. Både sædehynde og ryglæn er aftagelige og har stof, der kan maskinvaskes. For at kunne passe forskellige brugere er ryglænet justerbart i højden. El-kørestolen indeholder også en praktisk pakkepose, der er placeret under sædet, perfekt til at medbringe personlige ejendele eller småting.

Blimo Elite XL er udstyret med to moderne højeffektive børsteløse motorer, der giver maksimal effekt med minimal vægt. De børsteløse motorer er både støjsvage og kræver ikke regelmæssig service.

For dem der ønsker længere rækkevidde, kan der tilkøbes et ekstra batteri, som fordobler batterikapaciteten.

*Nogle billeder kan vise det foregående års model, og detaljerne kan derfor afvige fra det produkt, der blev leveret til dig.

Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL