Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Spar 2.000 kr.

Blimo X-50

14.999 ,-

inkl. moms

16.999 ,-

På lager

  • Du sparer2.000 kr.
  • Firehjulet mellemstor promenadescooter
  • Kommer rundt på de fleste underlag
  • Justerbar kørestilling

Produktbeskrivelse

Blimo X-50 er en mellemstor promenadescooter, der er designet som et godt kompromis mellem fremkommelighed og smidighed.

Modellen er udstyret med fire individuelle affjedrede, luftfyldte hjul (diameter 26 cm), som klarer sig godt selv på kuperet underlag. Grusveje, græsplæner og de fleste stier er ikke noget problem for dem, som godt kan undvære asfaltveje. Det mellemstore format på X-50 fungerer lige så godt på den lange promenadetur som inde hos købmanden eller i indkøbscentert.

 

Blimo X-50 har en kraftig 400 W elmotor, som drives af to kraftfulde serietilkoblede 12 V-batterier. Det giver nok kraft til al normal brug og til at klare de fleste bakker (op til 15 graders stigning) uden problemer. T-50 har en topfart på 8 km/t, hvilket svarer til et langsomt løbetempo. Rækkevidden er op til 40 km på én opladning, hvilket giver en kilometerafstand i elektricitet på under 50 øre/10 km. Både motor og batteripakke er vedligeholdelsesfrie, oplad blot i en almindelig stikkontakt, og kør! Batterierne har bedst af at blive opladet efter hver køretur, så man slipper for at bekymre sig om at aflade dem helt inden opladning.

 

Med en X-50 er det nemt at tilpasse kørestillingen efter individuelle behov. Styret kan vinkles mod sædet, og sædet kan indstilles i højden, og armlænet i siden. For at gøre det nemmere at komme af og på kan armlænene foldes op, og sædet kan drejes 90 grader til siden. Der er alt i alt ingen grænser for mulighederne for justering!

 

*Gælder under optimale forhold. Rækkevidden påvirkes af flere eksterne faktorer som kørestil, dæktryk, køreoverflade, lufttemperatur, lastvægt osv.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL