Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Prøv derhjemme i 30 dage!

Gratis fragt på alle el-scootere!

Danmarks største sortiment af el-scootere!

Blimo Kabinscooter Plus

49.999 ,-

inkl. moms

På lager

  • Beskytter mod vind og vejr
  • Lang rækkevidde og høj topfart
  • Meget stærk motor

Produktbeskrivelse

Blimo Kabinscooter Plus er en elektrisk scooter med en tophastighed på ca. 15 km/t og en rækkevidde på op til 40 km/oplading. I denne version er modellen udstyret med parkeringsfølere og bakkamera, opladningsstik på ydersiden af kabinen og flere opdaterede detaljer på indersiden.

Modellen er lige så nem at manøvre som vores normale scootere og kan stort set køres, hvor som helst du ønsker, uden kørekortskrav. Forskellen fra almindelige elscootere er selvfølgelig, at du har mulighed for at beskytte dig mod vejret. Modellen har flere funktioner, der minder om en almindelig personbil. Som f.eks. vinduer, der kan rulles ned, blæser med varmluft, vinduesviskere og kraftfulde LED-forlygter. 

Blimo Kabine Scooter er nem at bruge for alle. Du gasser op med håndtaget på styret og bremser ved at slippe gassen. På styret finder du et digitalt panel, som bl.a. viser hastighed, batteristatus, om lyset er slået til osv. Panelet er baggrundsbelyst, så alle vigtige informationer tydeligt ses selv i mørke. På styret kan du regulere og styre køretøjets motoreffekt. På den måde får Kabinescooteren en roligere acceleration og lavere topfart. Perfekt til kørsel i områder med lidt plads.

Blimo Kabinscooter er udstyret med en meget kraftig elektrisk motor med en motorkraft på 1400 W, som giver en tophastighed på ca. 14-15 km/t. Den kraftige motor giver fremragende fremdrift. Selv når du kommer til stejle skråninger og kuperede veje, er det ikke noget problem. Blimo Kabinscooter har en frihøjde til undervognen på 12 cm. Motoren modtager strøm fra to store 12 V 75 Ah blyakkumulatorer (samlet kapacitet 1800 Wh), som også er vedligeholdelsesfrie. En opladning kan, afhængigt af kørestil, klare op til 40 km under gode forhold! Skal oplades efter hver tur med den inkluderede oplader. Når batterierne er fuldt opladede, skifter batteriopladeren automatisk til vedligeholdelsestilstand, som er skånsom for batterierne, mens risikoen for overopladning forsvinder. Opladning af batterier tager ca. 8-10 timer, men selvfølgelig kortere tid, hvis batterierne ikke er helt afladede.

Modellen har flere indstillingsmuligheder, der passer til forskellige førere. Sædet kan justeres i længden, ryglænet kan vinkles, og nakkestøtten kan justeres i højden. Styret kan desuden vinkles i to forskellige positioner.

*Gælder under optimale forhold. Rækkevidden påvirkes af flere ydre faktorer såsom kørestil, dæktryk, overflade, lufttemperatur, lastvægt m.m.

Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo blev startet i 2007 og er siden vokset til i dag at være Nordens største leverandør af elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har gennem årene ændret hverdagen for tusinder af tilfredse kunder med vores elscootere.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL